Rólunk mondták

Amikor meglátom a munkánk eredményét kivetítve, azonnal értelmet nyer az a temérdek készülődés, cipekedés, izzadtság, fázós várakozás, idő és munka amivel az összeszokott csapat Csaba vezetésével előállítja ezeket a képeket. A jobb módú külföldi fotós-társak csúcstechnikájával nehéz fölvenni a versenyt, de mi talán közelebb járunk a barlangászat mint kaland, életforma és mint ember-barlang kölcsönhatás bemutatásához. A képeket látva te is bele tudod magadat képzelni a barlangász életébe, átélheted velünk az élményt, ahogy a végtelen sötétség titokzatos világának formáin játszanak fényeink. Eláll a lélegzeted a csodával határos barlangi képződményektől, beleborzongsz a szédületes aknák mélységeibe, egy számodra eddig ismeretlen perspektíva vendége lehetsz.
Ha eddig nem értetted, hogy az emberek miért mennek embertelen helyekre, ezeken a 3D fotókon meg fogsz döbbenni…
Egri László,
a Papp Ferenc Barlangkutató Csoport elnöke

Ezek a valósághű, 3D-s vetítések utolérhetetlen, páratlan élményt adnak azoknak is, akik ismerik a barlangokat, de még inkább azoknak, akik bár nem barlangásznak, de fogékonyak a természet sehol máshol meg nem tapasztalható szépségei iránt.

Leél-Őssy Szabolcs,
a Magyar Karszt- és Barlangkutató Társulat elnöke

A felszín alatti barangolásokat a Caverna stábjával nem csak a pazar 3D technika nyújtotta lehetőségek profi kihasználása teszi feledhetetlenné. Legalább ennyire mély benyomást tesz a nézőre a csapat lelkesedése és a barlangok odaadó szeretete, mely a vetítések minden percét áthatják.

 Heiling Zsolt,
a Földgömb magazin kiadója
Szeretnék „frissiben” gratulálni Nektek a fantasztikus bemutatótokhoz. Hihetetlenül szép és érdekes volt. Valóban rászolgáltatok arra, hogy a közönség fennálva részesítsen Benneteket vastapssal. Tudom, nagyon sokat dolgoztatok elkészítésén, de megérte. Sőt, szinte „túl jók” a képek, ugyanis mesés fényhatásaitokkal szebbé varázsoltátok a Baradlát, mint amilyennek látni szoktuk. Szinte már nem is szakelőadás, amit előadtok, hanem a barlangokról szóló művészi alkotás. Remélem, lesz még részem abban, hogy máskor is gyönyörködjek bemutatótokban.
dr. Szunyogh Gábor,
egyetemi tanár, a Baradla térképezője